نحوه محاسبه خسارت تاخیر تادیه چک ، سفته و مطالبات به چه نحوی است
نحوه محاسبه خسارت تاخیر تادیه چک ، سفته و مطالبات به چه نحوی است و بر چه مبنایی محاسبه می گردد.؟
مهمترین و اصلی ترین نکته در زمینه مطالبه خسارت تاخیر تادیه این است که خسارت مذکور صرفا به وجه نقد و به ریال تعلق میگیرد و اموال منقول و غیر منقول، طلا و ارز نیز قابل پیگیری برای خسارت تاخیر تادیه نیستند.
خسارت تاخیر تادیه به این معنی است که بدهکار در زمان تعیین شده مبلغ بدهی را به طلبکار پرداخت نکرده است. پس در نتیجه برای مطالبه خسارت تاخیر تادیه ابتدا لازم است طلبکار، در زمان تعیین شده طلب خود را مطالبه کند و در حین دادرسی نیز بتواند این موضوع را اثبات کند، در غیر اینصورت ممکن است بدهکار عنوان کند که چون طلبی از وی مطالبه نشده است لذا نباید مشمول خسارت تاخیر تادیه گردد. یکی از قابل استناد ترین روش های برای ثابت کردن مطالبه ی طلب در زمان تعیین شده فرستادن اظهار نامه قانونی و رسمی میباشد که میتواند کار را در دادگاه بسیار راحت کند و جای فراری برای بدهکار باقی نمیگذارد.
البته لازم به ذکر است در سه زمینه مهریه، چک و احکام لازم الاجرا خسارت تاخیر تادیه نیازمند اثبات نیست و به طور خودکار این خسارت به طلبکار تعلق میگیرد:
در رابطه با چک برگشتی، خسارت تاخیر تادیه از تاریخ درج شده بر روی چک محاسبه می گردد.
در مورد مهریه خسارت تاخیر تادیه از تاریخ عقد محاسبه می گردد.
در موضوع با احکام لازم الاجرا مانند رهن بانکی نیز در قرارداد اولیه بندی در مورد زمان محاسبه خسارت تاخیر تادیه گذاشته و در دادگاه به آن استناد میشود.
نحوه ارسال اظهار نامه برای اثبات مطالبه طلب ؟
اصولی ترین راه برای ثابت کردن مطالبه بدهی در زمان تعیین شده، ارسال اظهار نامه رسمی است، برای این امر طلبکار درخواست خود را مبنی بر ارسال اظهار نامه رسمی تقدیم مراجع قانونی میکند. سپس دفتر خدمات قضایی و یا دادگستری نسخه ای از اظهار نامه را به ایشان میدهند تا در صورت عدم دریافت طلب و درخواست خسارت تاخیر تادیه ضمیمه پرونده کرده و دادگاه بر آن اساس حکم را صادر نماید.
بهترین ابزار برای محسابه آنلاین خسارت تاخیر تادیه؟
برای محاسبه آنلاین خسارت تاخیرتادیه از لینک زیر استفاده کنید
روش کار با ابزار آنلاین محاسبه خسارت تاخیر تادیه حقوق یار
حقوق یار اولین نرم افزار محاسبه خسارت تاخیر تادیه در کشور استن برای کار با ابزار آنلاین محاسبه خسارت تاخیر تادیه حقوق یار ابتدا لازم است نوع پرداخت را سالانه یا ماهانه بر حسب موضوع دین خود انتخاب کنید. پس از انتخاب نوع پرداخت، در قسمت دوم مبلغ دین و یا بدهی اصلی را به ریال در کادر مربوطه وارد کنید و سپس ابتدا سال و یا ماه سررسید را انتخاب کنید که در اینصورت شاخص به صورت آنلاین به شما نمایش داده می شود اگر شاخص سال یا ماه هنوز مشخص نشده بود باید سال یا ماه قبل را انتخاب کنید سپس به همین نحو سال یا ماه پرداخت را انتخاب و بعد دکمه محاسبه را کلیک کنید و اگر بخواهید چند محاسبه انجام دهید به همین نحو اقدام و نرم افزار جمع کل محاسبات در خواستی را نیز نمایش می دهد.
برای مشاوه در خصوص نحوه محاسبه خسارت تاخیر تادیه با همکاران ما تماس بگیرید.
وکیل میدان پونک وکیل پونک دفتر وکالت پونک
مهمترین سوالات
پربازدیدترین سوالات
نحوه ابطال تغییر کاربری ملک از...
آدرس دفتر خدمات قضائی پونک...
تفاوت پایه سنوات و حق سنوات در...
جهاد کشاورزی به اتهام تغییر کا...
آیا عدم ثبت چک صیادی در سیستم ...
آیا ورثه باید بدهی متوفی را بپ...
آیا عقد صلح سرقفلی به صورت شفا...
آیا اماکن مسکونی هم سرقفلی دار...
نحوه فروش مال ورثه ای چگونه اس...
عدم ثبت چک صیادی در سامانه صیا...